20.02.2017 г., 10:05 ч.

Слънцето 

  Поезия
900 3 6

Сутрин през прозореца наднича, 

поспаланковците не обича, 

нослето гъделичка, бузките – и двете, 

подканя ги: "От сън се събудете!" 

 

"Играйте с мене на полянка, 

изморите ли се – беж, на сянка! 

И на море не можете без мен, 

майстор съм на шоколадовия тен! 

© Pepi Petrova Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??