Сутрин през прозореца наднича,
поспаланковците не обича,
нослето гъделичка, бузките – и двете,
подканя ги: "От сън се събудете!"
"Играйте с мене на полянка,
изморите ли се – беж, на сянка!
И на море не можете без мен,
майстор съм на шоколадовия тен!
© Pepi Petrova Все права защищены