29.01.2009 г., 20:34 ч.

Слънчев ден 

  Поезия
812 0 3

В душата ми ясно утро настъпи,
забравих всичките си страхове.
Усмивка изгря на моите устни.
Откога не бе посещавала мойто лице!

 

Няма го вече леда в сърцето,
няма болка, няма тъга!
Открих липсващото парченце и ето,
щастлива съм, както никога досега!

 

Защо толкоз дълго се правих на силна!
И плаках, и страдах за него, не знам!
Всъщност бях толкоз безсилна,
но да го призная, беше ме страх.

 

Ала, ето, днес го преодолях!
Признавам си, дори само пред мен!
Снощи с тази мисъл заспах,
а днес се събудих за един слънчев ден!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??