26.06.2018 г., 1:22 ч.

Слънчев ден 

  Поезия » Друга
399 0 0

 

Слънцето през прозореца наднича,

като мило братче, което ме обича.

Сутрин буди ме и нежни слова изрича.

„Добро утро мое мило сестриче“.

 

Денят е слънчев и красив,

бъди усмихната, щастлива,

бъди това което си, мечтай.

Бъди Слънце, бъди нежен рай.

 

Лято е с вишнев цвят.

Лято е с мечти красиви.

Лято е, днес е празник,

от сърце си нещо пожелай.

 

Вярвай, то ще се сбъдне.

Празникът го повелява.

В сърцето юни пак ще бъде май.

Аз вярвам в теб. И ти повярвай!

 

Сякаш ти се струва, че сънуваш.

Чуй щурчето песен  пее.

Виж калинка пъстроцветна.

Четирилистна детелина!Лято е!

 

Мое мъничко сестриче,

усмихни се и повярвай в мечтите.

Слънчев лъч дарявам ти сега.

Добро утро ти желая и много светлина.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??