25.08.2010 г., 22:35 ч.

Слънчева земя си 

  Поезия » Философска
418 0 0

Аз обичам теб,

Родопа планина!

И възхищавам ти се

постоянно и на мига!

Искам с теб да расна

и като теб да стана -

силна и величествена!

Искам като теб

да бъда независима,

като теб девствена гора!

 

 

Аз с теб гордея се

и на теб прекланям се,

на твоите бодри очи

и на твоите ярки чупки.

Искам с теб да живея,

някак си с теб да лудея

и по някакъв начин

с теб да се смея,

защото караш ме от

щастие на грея!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??