28.02.2007 г., 13:39 ч.

слънчево /хайку/ 

  Поезия
677 0 17



    
снежинки чезнат
слънце гали с усмивка
настъпва пролет

       * * *

звезди бледнеят
поле се къпе в роса
изгрява утро

       * * *

цветя разцъфват
дървета зеленеят
пее птичи хор






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??