19.12.2009 г., 15:15 ч.

Слънчице на коленца... 

  Поезия
653 0 14

Асфалтът е изпълнен със слънца,

със къщички, човеци и оградки.

Опитвам да не стъпвам върху тях.

Две кладенчета ме поглеждат плахо.

Една ръчица ръси светлина -

декември точно днес,

е леко сприхав.

Чертичка за носле и за уста.

Дете на коленца света усмихва.

© Людмила Билярска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??