24.02.2017 г., 23:28 ч.

Смачкан и изплют 

  Поезия » Друга
224 1 2

Омръзна ми от пошлост,

омръзна от лъжи...

омръзнаха ми вече измислени 

игри, преструвки и любови

който са лъжи.

Омръзна ми да слушам!?

Да гледам, представления които

убиват мойте мечти...

Омръзна ми, наистина дотегна.

А как мечтаех за любов.

За нея толкова се молих...

Но ето ме... Смачкан съм?

Самотен във нощта!

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Веси че сподели!Прегрътки от сърце!
    До нови!
  • Горе главата, Ачо! Огледай се - някъде там те чака нещо хубаво Поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??