19.04.2012 г., 22:44 ч.

Смехомат 

  Поезия » Хумористична
672 0 8

Един колега си направи

вълшебен уред - смехомат,

от болести да ни избави

със смях, наместо  транквилант.

 

Ще бачка с карта уникална -

сребро, злато или платина,

на кой каквато му потрябва

за повишаване на ендорфина.

 

Ще бъде като в кино - три D,

със очила във розов цвят,

от смях в несвяст ще се тресеме,

упойвани от звук и аромат...

 

Колега, обеща ми карта!

Платина. Друга не върви...

Изпращай или публикувай

по спешност "Разкованите дъски"!

 

 

18.04.2012.

 

 

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??