3.10.2019 г., 19:51 ч.

Смехът 

  Поезия » Друга
331 0 1

       Смехът

 

Смехът това е твоята усмивка​,

която избухва от твоята душа.

Той искрен е, една твоя милувка,

за другия, когато идва от сърце.

 

Смехът е здраве, казват хората,

но трудно появява се в тези времена!

А той е тъй красив и хората заразява 

усмихнати тях по-красиви прави, дарява!

 

Смехът е чудесен, весел на дете,

едно щастливо, моето добро момче.

Как загрява, стопля и моята душа,

когато го чуя аз от мойте малки деца!

 

Смехът е радост, раздай я човече,

частица от теб, подари я ти сега.

Тъгата ще избяга, няма да я има вече,

когато усмивка грее на твоята уста!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??