Какви смелчаци в интернета има!
Задавям се от мъдрост. Чувствам срам. Реалността, защо е несравнима?
Как искам смелостта им, да е там.
Съветват, поучават и ругаят...
Под всеки пост поставят коментар.
Дори от Гугъл повече те знаят...
Да спориш с тях е истински кошмар.
Цитират Ошо, леля му Ошица,
съветват Президента и дори,
от Момин проход кандидат кметица
предизборно успя да изгори.
Настъпиш ли ги, хич не ми се мисли
какво ще чуеш, сам по свой адрес.
Цветущи думи като изгрев чисти
ще осквернят едничката ти чест...
Не в интернет са нужни смели хора,
а в истинският, живият живот.
Смелчаците във мрежата са болест.
За жалост те са цял един народ...
© Валентин Йорданов Всички права запазени