Краде ме хладно безразличие,
пристъпваш - гладен хищник.
Смили се, просяк да крадеш!
Да му събличаш скъсаната риза...
А погледът ти плува и
през мен минава, като през поле!
Наивен ти изглеждам и безличен!
Боде ме твойто неверие!
Дори такъв да съм! Аз мога да
обичам и теб да те направя
най - обична!
© Хари Спасов Всички права запазени