9.02.2007 г., 15:47 ч.

СМИРЕНИЕ 

  Поезия
655 0 1

 

 

 СМИРЕНИЕ

 Когата звънчетата спрат

 да разкъсват сърцето ми

 и когато изгрее зора,

 ще съм пак като другите-

 ще обичам да пея,

 да се смея и плача.

 Ще съм пак даже добра.

 Нека, разсърдени мои,

 да се смирим и замислим.

 Нека изгрее в душата ми

 вместо обида и мрак

 тихата радост на вечната,

 изначалната моя сълза-

 тя ще ми върне усмивката!

 Тя ще е, Господи, не и гнева!

 

 

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??