4.12.2019 г., 14:34 ч.

Вкус на устни 

  Поезия » Любовна
576 1 0

Усещане, не мога да опиша.
Щастие, напомня снощни цветове.
Нежност, в която музиката диша.
Сливане, и сме във други светове...

 

"СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА ИМА ВКУС НА УСТНИ."
Ромен Гари

 

Бяла и дълбока е нощта
с вкус на устни.
Омаян,
поетът безмълвно докосва развълнувани струни.
Тишината трепти.
Силуети се сливат,
потъват в пурпурни дълбини.
Музика от щастливи шепоти и нежни дихания,
ни отнасят
в неразгадани измерения
сред палитри от нощни цветове.
Смисълът на живота е с вкус на устни...

 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??