6.12.2007 г., 13:46 ч.

СМС 

  Поезия » Друга
943 0 6

Навън вали!

Плувам в очите ти!

***

За теб съм изгрева и никога залеза!

Грея от обич!

***

Аз съм пътник, устремил се към теб.

Приюти ме в сърцето си!

***

Набрах букет от уханни чувства - за теб!

***

Студено ли ти е?

Ще те загърна с пелерината на луната

и звездно ще те стопля.

© Силви Смирнова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??