26.02.2017 г., 23:53 ч.  

SMS любов 

  Поезия » Любовна
396 1 0

Разстояния огромни

от морета, планини

пътища, безкрайност

с тебе ни дели....

 

Мисля непрестанно,

мислиш ме и ти

време безпощадно

спряло, не върви.

 

Само SMS кратък

бързо прелетял

с две-три думи топли

силно ни е сгрял!

 

Във среднощ припряно

някога лети

чувства запъхтяно

страстно ни реди.....

 

Тази SMS тирада

вече ми не стига!

Трябва да го изпревариш,

след теб да пристига!

 

 

 

На теб....

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??