2.05.2008 г., 10:02 ч.

СМС-на любов 

  Поезия » Любовна
1734 0 2

Аз пращах ти неспирно СМС-и,
в които питах: "Миличко, къде си?...",
и чаках ти с любов да отговориш:
"О, миличък, какво за теб да сторя?..."

Тогава ще почувствам, че го искаш,
ти моята ръка с любов да стискаш,
ръка в ръка да тръгнем към звездите
и заедно да бродим в планините...

Замръквайки във непознати хижи,
загърбили проблеми, спънки, грижи,
и тичайки със хъс натамо, дето
насочват ни душата и сърцето...

Изпитвайки ги чувствата върховни
и знаейки, че ний не сме виновни,
че с обич нашите сърца са пълни
и искаме живота да прегърнем...

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??