18.06.2013 г., 20:22 ч.  

SMS Наздраве 

  Поезия
693 0 3

 

Наздраве!

Изпращам прегръдки на глътки,

нà ти длани в игри оковани,

смях през мрежа от тежест,

между две тела – път разкопан.

 

Слага нови павета за вярност обетът.

Любовта има план, но какъв е, не знам.

 

Бяхме с тебе на друга планета,

да бяхме останали там?

Сега ще ни трябва отново ракета!

...

 

Обичам те, мое узо горчиво,

 

... безценно, горещо гориво! 

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??