Наздраве!
Изпращам прегръдки на глътки,
нà ти длани в игри оковани,
смях през мрежа от тежест,
между две тела – път разкопан.
Слага нови павета за вярност обетът.
Любовта има план, но какъв е, не знам.
Бяхме с тебе на друга планета,
да бяхме останали там?
Сега ще ни трябва отново ракета!
...
Обичам те, мое узо горчиво,
... безценно, горещо гориво!
© Ема Венева Todos los derechos reservados