19.07.2008 г., 17:33 ч.

"смяна-8" 

  Поезия » Хумористична
923 0 5

баси, ква депресия съм забравил да публикувам тук...:)

 

 

 

Без тебе тъжно е небето,

без тебе плаче моят ден,

без тебе пада ми пердето

и се чувствам адски натъжен.

 

... Сега те няма, стаята мълчи,

в ехото си хладно ме разтваря.

Снимката ме гледа с твоите очи,

но тъжно си мълчи, не проговаря.

 

(Обичам да снимам момичетата

тайно по улиците със "СМЯНА 8")

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??