баси, ква депресия съм забравил да публикувам тук...:)
Без тебе тъжно е небето,
без тебе плаче моят ден,
без тебе пада ми пердето
и се чувствам адски натъжен.
... Сега те няма, стаята мълчи,
в ехото си хладно ме разтваря.
Снимката ме гледа с твоите очи,
но тъжно си мълчи, не проговаря.
(Обичам да снимам момичетата
тайно по улиците със "СМЯНА 8")
© Йордан Серафимов All rights reserved.