31.12.2011 г., 16:10 ч.

Смърт, забрави за мен 

  Поезия » Любовна
666 0 4

Смърт, забрави за мен

 

Не ме гледай така

и не се усмихвай.

Аз няма да ти подам ръка,

ще живея, с тази мисъл свиквай.

 

Не ме гледай, че съм слаба,

угаснах, но пак ще заблестя.

Вярно е, че силно паднах,

но повярвах и пак ще вярвам в любовта.

 

Аз пак ще стана

и ще победя.

Въпреки дълбоката ми рана,

ще си изживея младостта.

 

Ами ти защо си дошла,

нима помисли си, че ще търся в теб утеха.

Много ти благодаря,

но не ти си моята пътека.

 

Виждаш ли сълзите ми в очите,

а видя ли и колко живот има в тях.

Недей да ми броиш сълзите

усмивките ми са много повече от тях.

 

Сега върви си и забрави за мен,

не си ми нужна ти сега.

Може би ще се срещнем някой ден,

но сега ще живея въпреки моята съдба.

 

© Веселка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изключително силно!!!Просто БРАВО!!Превъзходно и достойно за уважение!!Силата на духа е най-впечатляващото нещо на света според мен, въпреки всичко и всички да бъдеш позитивен и да вярваш- това е наистина велико!!БРАВО!! Много ми хареса как си го написала!!
  • Честита Нова Година на теб и Козлодуйци!
  • Честита нова година и на теб и много усмивки !
  • Оптимистично
    Честита Нова Година!
Предложения
: ??:??