20.01.2006 г., 20:21 ч.

Смъртта 

  Поезия
1141 0 3

Всичко е загубено.
Всичко е ясно.
Няма значение колко богат си.
Няма значение колко самоуверен си.
Няма значение колко известен си.
Смъртта чака.Смъртта идва.
Бавно...
С всеки дъх.
С всеки удар на сърцето ти.
Тя идва.
Трябва да се страхуваш.
Трябва да бягаш.
Трябва да се скриеш.
Но не можеш...
Надеждата изчезва.
Не можеш да избягаш от неизбежното.
Ще умреш!...

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??