Снежинки - леко падащи в морето,
красиви, нежни в своят леден воал!
Гледам ги - падащи прекрасно и меко,
в реката откриват своя вечен олтар!
Едните падат загубени във вълните,
но ето ги следващите - идват след тях!
И малко ми е мъчно за това, че изчезват.
Уникална е всяка, сякаш скъпоценен кристал!
© Дива Самодива Всички права запазени