23.07.2006 г., 7:59 ч.

Снежинки - илюзия за вишнев цвят 

  Поезия
744 0 3
Тези снежинки ми напомнят вишнев цвят,
в косите на пролетна богиня.
Студени са, нямат неговия аромат.
Днес се чувствам като просекиня.

Моля зимата да ми подари сърце.
Моето, кой знае защо изстина.
Превърна се в студено слънце в сиво небе.
С него и всичко мое си замина.

Боси са стъпките на душата ми. Път
няма отъпкан, по който да мина.
Рисува параболи болка в нежната ми плът.
Не исках...Но се случи...Карантина.

Сънувам вишнев цвят и плача от нежност.
Плахи листчета капят по лицето.
Вишневи бели снежинки - красота снежна.
Може ли със сняг да стоплиш сърцето?!

© Геолина Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??