14.07.2009 г., 0:47 ч.

Снежната кралица 

  Поезия
596 0 1

Нито думи,
нито чувства
има вече в мрака.
Без сълзи
и без въздишки
ще минем в тишината.
И без щастие,
или пък мъка,
дните мои ще протичат.

Лунен блясък,
лек ветрец
душата ще докосват.

В тишина
и самота
лед сърцето ще обгърне,
а от болката -
полека-лека -
ще се превърна в Снежната кралица...

© Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??