Jul 14, 2009, 12:47 AM

Снежната кралица 

  Poetry
598 0 1

Нито думи,
нито чувства
има вече в мрака.
Без сълзи
и без въздишки
ще минем в тишината.
И без щастие,
или пък мъка,
дните мои ще протичат.

Лунен блясък,
лек ветрец
душата ще докосват.

В тишина
и самота
лед сърцето ще обгърне,
а от болката -
полека-лека -
ще се превърна в Снежната кралица...

© Рад All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??