7.12.2008 г., 18:24 ч.

*Снежно* 

  Поезия » Любовна
1272 0 1
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)

Навярно ще се вледеня. Като снежинка.
Парченце зима. Частица от студа.
Ще валим със моята дружинка.
И ще мръзнем нежелани. По света…
~*~
Да те имам… Знам, че е опасно.
Ала да те нямам, значи да умра.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Доближи се, за да се стопя…
7.12.2008

© Сиси Валентинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лично мен, зимата и есента ми избиват доста на романтична вълна... доста повече от лятото и пролетта. Поздрави!
Предложения
: ??:??