Как долетя, но се бързо стопи
бялата празнична снежност,
свежи снежинки в душата попих –
малки, невинни и нежни.
Черен асфалт, пясък, пръст и цимент
пак завладяха пейзажа,
чакам снега като мил тих момент,
в бяло света да разкаже.
© Милена Френкева Всички права запазени