2 дек. 2021 г., 11:38

Снежно разказване 

  Поэзия
319 1 2

Как долетя, но се бързо стопи

бялата празнична снежност,

свежи снежинки в душата попих –

малки, невинни и нежни.

 

Черен асфалт, пясък, пръст и цимент

пак завладяха пейзажа,

чакам снега като мил тих момент,

в бяло света да разкаже.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??