28.02.2010 г., 12:03 ч.

Сняг - в очите ми 

  Поезия
513 0 2

Сгъстеното ни време

беше вчера.

Пулсираха -

щур съпровод -

звездите.

Не се надявай

днес

да ме намериш.

Студено е.

И болно.

Сняг - в очите ми.

А жари ме

мътилката стоока.

И думите -

куршумена горчилка.

Стопила съм

обратната посока.

Нали...

не търсиш

вече

проходилка?

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??