26.08.2008 г., 9:09 ч.

Сок от Вишна 

  Поезия
1235 0 5
Сок от Вишна

В сладкарничка малка поседнахме двама
с усмивка, един срещу друг,
погледна ме, ето, искрицата пламна
и огънят вече е друг.

Сока от вишна отпивам от чаша,
в очите ти слънце изгря.
Целуна ме, после вселената наша
намигна и с нас се засмя.

Времето бързо броеше минути,
а ние държахме го във плен.
Разменяхме с погледи нежни салюти.
усетих очите ти в сока и в мен...

© Емилия Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??