11.10.2009 г., 22:43 ч.

Солта на живота 

  Поезия
456 0 3

СОЛТА НА ЖИВОТА

 

Когато умирах, плаках

за живота, който не успях да изживея.

Когато се раждах, плаках

от живота, който ще живея.

 

Когато те срещнах,

плаках от щастие.

Когато те загубих,

останах без сълзи.

.

От мъка и от радост,

сълзите са морето на човека,

                                                            защото са солени.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??