Oct 11, 2009, 10:43 PM

Солта на живота 

  Poetry
453 0 3

СОЛТА НА ЖИВОТА

 

Когато умирах, плаках

за живота, който не успях да изживея.

Когато се раждах, плаках

от живота, който ще живея.

 

Когато те срещнах,

плаках от щастие.

Когато те загубих,

останах без сълзи.

.

От мъка и от радост,

сълзите са морето на човека,

                                                            защото са солени.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??