Болката се разкъсва на хартиени
късове и полита в безветрие,
искам да открия панацеята
на болните си мисли и да се
излекувам от бездарие,
уморена от безсилие се унасям
в мечтаене и забравям да се
събуждам на разсъмване.
© Ваня Иванова Всички права запазени