9 dic 2011, 10:05

Сомнамбулизъм 

  Poesía
748 0 3

Болката се разкъсва на хартиени

късове и полита в безветрие,

искам да открия панацеята

на болните си мисли и да се

излекувам от бездарие,

уморена от безсилие се унасям

в мечтаене и забравям да се

събуждам на разсъмване.

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??