Във английската държава
думичка една сближава.
Знаеш ли я, си добре.
Чисти всички грехове.
Sorry е като кивот,
мъртъв връща към живот.
Думичка за всеки ден,
тя е речеви мехлем.
Всеки тук се извинява
и с това се забавлява.
Потърпевшите дори
казват sorry през сълзи.
Sorry всичко разрешава.
Думата си заслужава
уважение голямо.
Тя е ценна като:мама.
Тя е половин език.
Тя е като боен вик.
Тя е като герб и флаг,
с нея нямаш тука враг.
Туй научих засега.
Sorry вече за стиха.
© Валентин Йорданов Всички права запазени