1 апр. 2012 г., 11:16

Sorry 

  Поэзия
569 0 3

Във английската държава

думичка една сближава.

Знаеш ли я, си добре.

Чисти всички грехове.

 

Sorry е като кивот,

мъртъв връща към живот.

Думичка за всеки ден,

тя е речеви мехлем.

 

Всеки тук се извинява

и с това се забавлява.

Потърпевшите дори

казват sorry през сълзи.

 

Sorry всичко разрешава.

Думата си заслужава

уважение голямо.

Тя е ценна като:мама.

 

Тя е половин език.

Тя е като боен вик.

Тя е като герб и флаг,

с нея нямаш тука враг.

 

Туй научих засега.

Sorry вече за стиха.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??