23.01.2010 г., 18:13 ч.

SOS 

  Поезия » Любовна
583 0 2

ПОМОЩ

Помогнете, какво да сторя?

Как със сърцето си да се боря?

Какво ми става,

какво да правя?

Срещнах те, бях си добре,

бях малко, весело дeте.

Бяхме си приятели добри,

всичко беше супер, нали...

Но дойде ден ужасен,

в който от приятеля прекрасен,

стана ти големият ми враг,

как стана това как?

И така е и до днес,

но при чувствата ми май има към обичта прогрес...

Ти си тук, но пак те няма,

добротата ти се пукна, като балонче от пяна.

Понякога истинският човек е тук,

друг път е пак този боклук!

Понякога си мил, добър,

ти си като нежен звън.

Чувствата ми се надигат

и до върховната точка стигат.

Но тогава идва другият човек,

пред хората минута с теб става век.

Когато сме сами,

пак сме приятели добри,

но когато друг се появи,

чудовището пак си ти.

Помогнете, какво да сторя,

дали чувствата си да забравя?

Как да се държа

с лошата ти страна?

 

 Честно казано, това наистина ми се случва, така че, ако има някой идея какво да правя, да ми каже - ПОМОЩ

 

© Стефания Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??