2.07.2009 г., 17:50 ч.

Совалка за теб 

  Поезия » Любовна
333 0 0

Това, което чувстваш,
това, което искаш,
това, за което копнееш,
това, от което те боли
и сърцето кърви,
това, от което очите
събират мъниста,
това, от което ти е горещо,
това, от което ти е тъмно,
това, от което
ти е отчайващо мъгляво,
това, от което
ти става светло и розово,
това, което превръща деня ти в нощ,
това, заради което ти се спи,
това, което ти праща малко тъга и самота,
това, за което тръпнеш и стенеш,
всичко, което те праща
на вълшебна совалка в космоса,
наречен любов,

това е страстта,
извираща от всяка влюбена душа.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??