20.12.2018 г., 19:43 ч.

Space 

  Поезия » Друга
883 2 1

Компютърът, казват, на човека прилича.

Без чувства и съвест е, да, 

но добре имитира човешката мисъл...

ала пак има слабост една.

 

В живота Control Z и Backspace ги няма.

Не можеш Escape да докоснеш.

След толкова грешки само Space ти остава.

Или иначе казано - космос.

 

Има толкова много различни планети.

Черни дупки, сияйни слънца.

Устремено се спускат безбройни комети

след неясна, далечна мечта.

 

А после... започваш със думата нова.

Започваш на ново равнище.

Дори да грешиш, ще започнеш отново.

Дори да сгрешиш, няма нищо.

© Всички права запазени

Животът не е изеална машина... Но именно в това се крие очарованието му :-)

 

 

 

 

Малка бележка: знам, че в текста има и английски думи, но може да се избере само един език.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??