21.10.2009 г., 15:25 ч.

Спасение 

  Поезия » Друга
447 0 7

 

В безвремие
притихнала, нощта
откри очи
от пелената си мастилена,
посрещна утрото
с роса по миглите,
небрежно
със брокат подсилена.
А изгревът,
потънал във сълза,
стекла се в море
от синя нежност,
огря "спасителя в ръжта",
изгубен някъде
в своята безбрежност.


музика

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??