5.01.2018 г., 23:03 ч.

Спасение 

  Поезия » Философска, Гражданска
261 2 3

Спасява ни само безкористна вяра,
че злото не ще оцелее,
на нас ни е нужна и обич без мяра
и светъл денят ще се смее!

 

Спасява ни само задружен живот,
в приятелско рамо утеха,
на нас подобава мисловно ниво,
така ще пребъде човека!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??