20.08.2010 г., 20:25 ч.

Спаси ме, любов! 

  Поезия » Любовна
559 0 2

Спаси ме, Любов! Спаси ме от мене самата!

Придай смисъл нов на този трепет в душата.

Научи ме, Любов, как със мечти да живея.

Придай смисъл нов на това, за което копнея.

 

Увери ме, Любов, че пламва пожар от искрата.

И че пламъкът нов ще събуди у мен  сетивата.

Докажи ми, Любов, че във живота ни кратък

всяка дума е зов, всяка  топла ласка е сладка.

 

Спаси ме, Любов! Спаси ме от мене самата!

Нека поривът нов да разпери за полет крилата!

Утоли ме, Любов! Душата ми вечно жадува.

Нека поривът нов сърцето ми да разлудува.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вярвай и обичай,от любовта не се отричай...Любовта тя никога не стига дори като вода да ни залива....Поздрав и любовта да е в теб!!!
  • Изляла се е реката надолу в полето, изляла мъката си в песен, заедно с мъката си полетяла надолу и завинаги потънала в непрогледния мрак - в царството на сенките!!!
Предложения
: ??:??