4.09.2008 г., 15:22 ч.

Специалист по всичко 

  Поезия » Хумористична
570 1 9
Специалист по всичко

Дъщеря ми горчиво заплака,
че на куклата се счупи ръката,
но проблемът аз разреших
и ръката обратно залепих.

Порасна дъщеря ми сега,
но отново - рони горчива сълза,
плаче, че момче сърцето и е разбило,
плаче и ми подава - туба лепило!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??