Sep 4, 2008, 3:22 PM

Специалист по всичко 

  Poetry » Humour
568 1 9
Специалист по всичко

Дъщеря ми горчиво заплака,
че на куклата се счупи ръката,
но проблемът аз разреших
и ръката обратно залепих.

Порасна дъщеря ми сега,
но отново - рони горчива сълза,
плаче, че момче сърцето и е разбило,
плаче и ми подава - туба лепило!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??