30.09.2014 г., 20:44 ч.

спи 

  Поезия » Философска
515 0 0

 

                                                      

СПИ

                                               

                                         Спи  в  своето  бяло  легло,

                                         Спи  и  сънувай   света  свеж  и  розов  като  утринта,

                                         Спи  и  сънувай   света  непорочен  като  Девата,

                                         Спи  и   сънувай  света бял  като  разцъфнала  бяла  роза,

                                         Спи  и  сънувай   света  с  чиста  обич  изпълнен.

                                         Спи  и  сънувай   света  такъв,  какъвто ти  го  желаеш.

                                         Спи  и  сънувай   света  такъв,  какъвто  не е.

© Анна Вакарелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??