6.07.2008 г., 9:22 ч.

Спиш ли вече? 

  Поезия » Любовна
802 0 15


Ще ти разкажа за пингвинката,
която много дълго не повярва,
че е студено нейното пингвинче.
А аз видях това.
Видях това.
Бях там.

За веселата бяла рибчица
ще ти разкажа,
когато я налапа каракудата.
А майката видя това.
Видях това.
Бях там.

И за мига, когато беше с мен,
ще ти разкажа.
Когато беше с мен - а ме напусна.
А аз видях това.
Видях това.
Бях там.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??