10.08.2008 г., 16:03 ч.

Споделена самота 

  Поезия » Любовна
766 0 11
 

Сам си и не, че не те боли,

напротив....

Боли те, че чак се чудиш дали още дишаш,

и жив ли си сега или не си!

И не, че не те е страх,

напротив....

Страх те е до смърт,

но продължаваш.

Там някъде ти очакваш да срещнеш мен!

Може би си мислиш ти,

че аз съм по-добра от теб,

че съм съвършена,

че мен не ме боли,

че мен не ме е страх!

Може би...

Напротив! Боли ме повече от теб

и страхът ми по-голям е.

 Но не съм сама,

 аз имам теб!...

© az Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??