22.06.2016 г., 20:59 ч.

Споделено за теб 

  Поезия » Философска
252 0 0

Живея и това е всичко!
Всичко е една искра.
Истина е и лъжа е,
че живея тука и сега...

 

Винаги аз бил съм тука.
Навсякъде е моята душа.
Енергията ми блещука
във всяка мъничка звезда!

© Красимир Всички права запазени

За теб - тук и сега

22.06.2010 11:24

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??